Wat is er nu leuker dan in bad gaan en dan te genieten van het lekkere warme water en het zeepsop dat om je heen drijft. Even helemaal geen zorgen van de dag meer aan je hoofd en gewoon even heerlijk ontspannen. Een beetje zeep in het bad doen is natuurlijk een oplossing, maar het is ook wel fijn om er een bruisbal bij te doen. Er zijn verschillende bruisballen te verkrijgen, elk met hun eigen verzorgende eigenschappen. De ene voedt de huid, waarbij de andere weer zorgt voor hydratatie of de ander weer geschikt is voor de gevoelige huid.

Kinderen vinden het ook fijn om in bad te gaan, en wat is er nu leuker dan een bruisbal die speciaal gemaakt is voor kinderen? Een bruisbal die speciaal voor hun huidje is gemaakt en die geheel vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor hun huid? Een bruisbal die wel de goede eigenschappen heeft waardoor hun huid wordt verzorgd en waardoor ook zij lekker kunnen genieten van een badje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken onze ballen zelf en zo hebben wij onze uitgebreide collectie aan bruisballen verreikt met ballen speciaal voor de kindjes.

Bruisballen kind

Binnen onze collectie Bruisballen kind vind je tal van ballen die uitsluitend gemaakt zijn voor kids. Een van de belangrijkste eigenschappen van deze ballen is dat deze een heerlijk effect geven wanneer deze in het bad worden gelegd. Het is een magische ervaring voor een kind om met deze ballen in bad te gaan. Het magische eraan is dat de ballen in het water worden gedaan, vervolgens verdwijnt het langzaam in het badwater. Maar, sommige ballen hebben nog net iets meer speciaal dan de standaard ballen. In sommige ballen zit zelfs een klein cadeautje wat het nog specialer maakt voor de kids.

Er zijn al veel mooie en leuke reacties gekomen op dit extra element. Kids die de bal in het water laten zakken, het bruisen dat dan begint. Dit begin is al een enorme ervaring. Het zien van het bruisende effect in het water en de bubbeltjes die je dan aan kan raken is een geweldig iets. Maar dan komt het. Als het bruisen klaar is en de bal verdwenen is, blijft er iets leuks over. Een cadeautje voor het kind om te hebben. Een leuk object dat niet verdwijnt in het water. We krijgen verhalen van de ervaringen hiermee en dit stemt ons zeer blij. Daarom maken wij de ballen ook steeds leuker en besteden we er veel zorg aan. Maar dit kleine element is niet het enige waar wij aandacht aan besteden. Zo kunnen we ook met trots zeggen dat de ballen voor kids SLS vrij is.

Wat is SLS?

SLS staat voor Sodium Lauryl Sulfate. In het Nederlands vertaald SLS naar Natrium Dodecyl Sulfaat. Dit is een detergent/ emulgator. Detergent is een stof die ontvet. Dit kan vervolgens de oppervlaktespanning van een vloeistof verlagen. Hierdoor kan de vloeistof makkelijker gaan schuimen. Deze stof is dus ideaal wanneer het de bedoeling is als producten een schuimende werking moet hebben, zoals bijvoorbeeld shampoo, douchegel en tandpasta.

Hoe leuk het is ook is dat de producten schuimen, toch zitten er ook nadelen aan SLS. SLS is een vrij krachtige stof. Het verwijdert vuil, maar het tast ook je huid aan. Het kan je huid zelfs uitdrogen en in erge mate ook de huid beschadigen. Dit zal je zelf kunnen merken omdat je huidschilfers krijgt en jeuk. Dit is natuurlijk niet de bedoeling wanneer je in bad gaat, al helemaal niet voor kids. Je moet kunnen genieten van het comfort van het bad en achteraf geen hinder ondervinden. Dit geldt helemaal voor kids. Daarom zijn de ballen voor de kids helemaal SLS vrij.

Gun je kind ook een heerlijk en veilig badje met veel plezier. Zorg daarnaast voor het huidje zoals de bedoeling is en laat het zeker genieten van de magie van de ballen voor in bad. Bekijk de verschillende ballen die wij aanbieden en maak je keuze. Je kind zal het in bad gaan een echte ervaring vinden, vooral wanneer ze op het einde er een cadeautje aan overhouden. Geniet er lekker van!