Menu
Your Cart

Bruisballen

Even tijd voor jezelf? Kom compleet tot rust en geniet van onze heerlijke drijvende bruisballen. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en epsom zouten voor onze handgemaakte bruisballen. Waan je in een luxe spa dankzij de intense geuren en heerlijk bruisend bad. Ideaal na een lange dag werken, intensieve sportsessie of bij blessures. 

Je shopt onze bruisballen makkelijk online in onze eigen webshop met snelle levering. Ontdek onze heerlijke geuren & unieke kleurspektakels die van iedere badsessie weer een feestje maken!

Onze bruisballen worden met veel liefde met de hand gemaakt in Nederland. Ze bevatten een unieke geur- & kleurcombinatie dat zorgt voor een heerlijk ruikende badkamer én een kleurrijk bad. Kies je voor een bruisbal met een speciale topping zoals rozen of lavendel? Dan drijven er romantische rozenblaadjes of stukjes lavendel in je bad. Onze bestsellers zijn de bruisballen in de geuren Angel & Lady Million. Deze bruisballen zijn uniek in Nederland en alleen te bestellen bij Bruisballen.nl.

Onze bruisballen drijven in het bad en geven een intense geur én kleur af aan het badwater. Zodra de bruisbal in aanraking komt met warm badwater kan het genieten beginnen. Welke bruisbal is jouw favoriet? 


Model: Bruisbal - Aardbei
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke aardbei geur. De bruisbal bestaat uit de kleuren wit en rood. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Angel
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Angel geur. De bruisbal bestaat uit de kleur blauw. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Babypoeder
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Babypoeder geur. De bruisbal bestaat uit de kleuren blauw en roze. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Bubblegum
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Bubblegum geur. De bruisbal bestaat uit de kleur wit. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Gaultier
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Gaultier geur (mannen). De bruisbal bestaat uit de kleur blauw en groen. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Kersen
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke kersen geur. De bruisbal bestaat uit de kleur wit en rood. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Kerst
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke zoete geur. De bruisbal bestaat uit de kleur groen met rode glitters. Gemaakt in Nederland..
4,95

Vanaf 4,75 Excl. BTW:4,09
Model: Bruisbal - Lady million
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Lady million geur. De bruisbal bestaat uit de kleur roze en geel. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Lavendel
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Lavendel geur. De bruisbal bestaat uit de kleur wit met een topping van gedroogde lavendel. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Patchouli
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Pachouli geur. De bruisbal bestaat uit de kleur vilolet. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisbal - Rozen
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke rozen geur. De bruisbal bestaat uit de kleur roze en heeft een topping van echte gedroogde rozenblaadjes. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Bruisbal - Watermeloen
Veel verkocht
Model: Bruisbal - Watermeloen
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Watermeloen geur. De bruisbal bestaat uit de kleur roze. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13
Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.