Menu
Winkelmandje

XL Bruisballen

Ultiem genieten van je badsessie? Probeer dan onze XL Bruisballen! Deze heerlijke bruisballen wegen 180 gram en hebben alles in huis om jouw badkamer om te toveren tot spa. Onze bruisballen worden allemaal met de hand gemaakt, ze bevatten natuurlijke ingrediënten én speciale epsom zouten. Hierdoor voelt je huid na het badderen zijdezacht aan. Het fijne aan een XL-bruisbal is dat het zorgt voor nóg meer geur & kleur sensatie in de badkamer. Zodra de bruisbal in aanraking komt met warm badwater begint het te bruisen en zorgt het voor een heerlijke geur in de badkamer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een XL-bruisbal met rozenblaadjes, lavendel óf onze speciale gender reveal bruisbal? Deze bruisbal is wit van buiten en kleurt roze óf blauw zodra het in aanraking komt met het warme badwater. De bruisbal Angel is een van onze absolute toppers, we hebben ons laten inspireren door de enige echte ‘Angel’ geur. Wil je graag een vrolijk kleurrijk bad? Probeer dan zeker onze Unicorn bruisbal met heerlijke bubblegum geur. Deze bruisbal is SLS-vrij en bestaat uit de kleuren blauw, roze en paars. 

Als echte bad liefhebber shop je natuurlijk bij Bruisballen.nl, we zorgen graag voor een razendsnelle levering van jouw bestelling zodat je direct kunt genieten van de bruisballen.  


XL Bruisbal - Dino XL Bruisbal - Dino
Nieuw
Model: XL Bruisbal - Dino
Duik in de spannende wereld van dinosaurussen met onze unieke Dino Bruisbal! Perfect voor de kleine avonturiers en de eeuwige dromers, deze bruisbal brengt een prehistorische verrassing direct in je badkuip.Geur: Bij het oplossen van de bruisbal, wordt je omhuld door de zoete en speelse geur van bub..
5,95
Excl. BTW:4,92
XL Bruisbal - Meisje
Nieuw
Model: XL Bruisbal - Meisje
Duik in een wereld vol magie en verrassing met onze betoverende Bruisbal Meisje! Ideaal voor kleine prinsessen en dromers, deze bruisbal tovert een sprookjesachtige ervaring in elk bad.Geur: Laat je betoveren door de zachte en zoete geur die vrijkomt als de bruisbal oplost. Deze lieflijke aroma neem..
5,95
Excl. BTW:4,92
Model: Roos
Zin in een heerlijk badmoment? Probeer onze Rozen Bruisbal! Deze bruisbal heeft de vorm én geur van een roos. Perfect voor een ontspannen momentje voor jezelf.Onze bruisbal ziet eruit als een echte roos. Uniek en speciaal gemaakt voor jou.Heerlijke geur: Als de bruisbal opbruist in je bad, ruikt het..
4,95
Excl. BTW:4,09
Model: XL Bruisbal - Aardbei
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke aardbei geur. De bruisbal bestaat uit de kleuren wit en rood. Trakteer jezelf op een overheerlijk badavontuur met onze XL Aardbei Bruisbal. Deze indrukwekkende bruisbal, geïnfuseerd met de sappige en zoete geur van verse aardbeien, transformeert je da..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
XL Bruisbal - Gender Reveal
Veel verkocht
Model: XL Bruisbal - Gender Reveal
Deze Gender Reveal bruisbal is van buiten wit met een topping van muisjes blauw & roze. Wanneer de bruisbal in het water komt gaat hij bruisen. Het duurt een poosje voordat de kleur (deze zit in het midden van de bruisbal) vrijkomt en het water een blauwe of roze kleur krijgt.De bruisballen..
5,95

Vanaf 5,75 Excl. BTW:4,92
XL Bruisbal - Jongens XL Bruisbal - Jongens
Veel verkocht
Model: XL Bruisbal - Jongens
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke babypoeder geur. De bruisbal bestaat uit de kleur roze en groen. In de bruisbal zit een verassing verstopt. Deze komt vrij als de bruisbal oplost in het water. Gemaakt in Nederland..
6,95

Vanaf 5,95 Excl. BTW:5,74
XL Bruisbal - Unicorn XL Bruisbal - Unicorn
Veel verkocht 5 dagen levertijd
Model: XL Bruisbal - Unicorn
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke Bubblegum geur. Deze bruisbal is speciaal gemaakt voor kinderen en is SLS vrij. De bruisbal bestaat uit de kleuren blauw, roze en violet. In de bruisbal zit een kleine Unicorn als verassing. Gemaakt in Nederland..
6,95
Excl. BTW:5,74
Model: XL Bruisbal - Angel
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke Angel geur. De bruisbal bestaat uit de kleur blauw. Gemaakt in Nederland..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
Model: XL Bruisbal - Babypoeder
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke Babypoeder geur. De bruisbal bestaat uit de kleuren blauw en roze. Gemaakt in Nederland..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
Model: XL Bruisbal - Bubblegum
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke Bubblegum geur. De bruisbal bestaat uit de kleur wit. Gemaakt in Nederland..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
XL Bruisbal - Glitter Bubblegum XL Bruisbal - Glitter Bubblegum
Nieuw
Model: XL Bruisbal - Glitter Bubblegum
Maak je klaar voor een buitengewoon badavontuur met onze XL Glitter Bubblegum Bruisbal! Deze grootformaat bruisbal is niet alleen een feest voor je zintuigen, maar ook een spectaculaire toevoeging aan je badritueel.Vrolijke Bubblegumgeur: De bruisbal vult je badkamer met de nostalgische, zoete geur ..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
Model: XL Bruisbal - Gaultier
Een bruisbal van 180 gram met een heerlijke Gaultier geur (mannen). De bruisbal bestaat uit de kleur blauw en groen. Gemaakt in Nederland..
4,95

Vanaf 4,50 Excl. BTW:4,09
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18
Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.