Menu
Winkelmandje

Mini bruisballen

Wil je graag meerdere geuren en kleuren bruisballen proberen? Probeer dan onze Mini Bruisballen! Deze kleine bruisballen zijn verkrijgbaar in een set van 12 bruisballen in de geuren lavendel, kersen, rozen, sinaasappel en vanille. 

Deze kleine tabletten kun je vergelijken met onze handgemaakte bruisballen. Ze verspreiden een heerlijke geur en verkleuren het water zodra de mini bruisbal in aanraking komt met warm badwater. Onze bruisballen zijn leuk om te geven én om te krijgen. Het is een cadeau waar iedere bad liefhebber enorm van gaat genieten. Pak je liever groots uit? Probeer dan het mega bruisballen pakket met in totaal 32 bruisballen. Het ideale cadeau voor iedere feestdag! Uiteraard hebben we ook aan de kleintjes gedacht met een speciale kindermix van 5 kleurrijke bruisballen. Deze bruisballen bevatten geen SLS en zijn geschikt voor de gevoelige kinderhuid. 

Tip: deze bruistabletten zijn ook erg geschikt om te gebruiken in een ontspannend voetenbadje. Uiteraard zijn deze bruisballen ook erg geschikt na een lange dag werken, intensieve sportsessie of bij spierkrampen en spierpijn. Regelmatig in bad gaan is gezond voor je lichaam en geest en zorgt voor ultieme ontspanning. 

Onze bruisballen bestellen? Dit kan makkelijk in onze webshop! We zorgen graag voor een razendsnelle levering van jouw bestelling; laat het genieten maar beginnen! 


Mini Bruisballen Pakket (15 stuks)
Veel verkocht
Model: Mini Bruisballen Pakket (15 stuks)
15 heerlijke mini bruisballen. Een mix van verschillende geuren en kleuren, perfect als cadeau of om zelf alle soorten te proberen. Ieder pakket is weer een andere mix van soorten.De mini bruisballen hebben een diameter van +/- 2,5cm. ..
8,50
Excl. BTW:7,02
XL Pakket - Mini bruisballen (32 stuks)
Veel verkocht
Model: XL Mini Bruisballen Pakket (32 stuks)
Een mix van 32 mini bruisballen van verschillende geuren en kleuren. De bruisballen hebben een diameter van ongeveer 2 á 2,5 cm...
16,00
Excl. BTW:13,22
Mini bruisballen lavendel
Veel verkocht
Model: Mini bruisballen lavendel
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van lavendel.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen mango
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van mango.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen passie fruit
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van passie fruit.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen pina colada
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van pina colada.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen rozen
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van rozen.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen sinaasappel
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van sinaasappel.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen vanille
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van vanille.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Model: Mini bruisballen zwarte kers
Mini bruisballen van ongeveer 2cm. Verpakt per 6 stuks. De mini bruisballen hebben de geur van zwarte kers.Gemaakt in Nederland..
3,60
Excl. BTW:2,98
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.