Menu
Winkelmandje

Over ons

Welkom bij Bruisballen.nl! 

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop met handgemaakte luxe bruisballen en bad bloemen. Mijn naam is Kim en ik ben in 2013 dit bedrijf begonnen vanuit mijn eigen passie voor luxe badproducten en bruisballen. In het begin zijn we gestart met de verkoop van luxe flessen met badschuim. Uiteindelijk hebben we dit doorontwikkeld en onderzoek gedaan naar het handmatig creëren van bruisballen. 

Na 1,5 jaar testen, uitproberen en onderzoeken hebben we de juiste combinatie gevonden waar we ontzettend trots op zijn. In 2016 hebben we een speciale machine gekocht uit Amerika zodat we onze bruisballen machinaal konden produceren. Ondertussen is het bedrijf flink gegroeid en hebben we steeds meer mooie producten mogen toevoegen aan ons assortiment. Sinds 2020 zijn we óók gestart als groothandel en leveren we inmiddels aan diverse winkels en hotels. In 2022 gaan we verhuizen naar een groter pand met extra product- en magazijnruimte.

Onze bruisballen worden met de hand gemaakt en we gebruiken alleen de beste ingrediënten bij het creëren van onze producten. We gebruiken epsom zouten en natuurlijke producten welke de huid niet uitdrogen en zorgen voor een unieke, kleurrijke, spabeleving in eigen badkamer.  

Bij Bruisballen.nl staan we graag voor je klaar om de ultieme bad beleving te creëren. Heb je specifieke of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en denken mee over speciale bruisballen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken op bruiloften en feesten. 

Liefs, Kim 
Bruisballen.nl 

Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.