Menu
Winkelmandje

Bruisballen Blog RSS Feed

03 jan. Hoe begon bruisballen.nl
kim 3 2285
Hoe maken wij bruisballen?Jij wilt toch ook je ontspannende badsessie compleet maken door middel van bruisballen? Dat begrijpen wij volledig! Maar hoe..
06 dec. Top 10 bruisballen 2022
kim 1 2945
In de webshop van bruisballen worden veel soorten bruisballen verkocht. Van mini bruisballen tot XL bruisballen. Er is voor iedereen een goede optie. ..
09 dec. Bruisballen voor een heerlijke bad beleving
kim 0 6431
Ga je in bad om jezelf snel even goed schoon te boenen om daarna weer verder te gaan met je leven? Dan is het niet het moment om een bruisbal te gebru..
07 okt. Hoe moet je een bruisbal gebruiken & wat zijn de voordelen?
kim 0 10493
Waarschijnlijk heb je ze wel eens bij de drogist in het schap zien liggen, ben je ze online tegengekomen óf heb je er een paar thuis liggen: bruisball..
18 aug. Bruisballen voor kinderen
kim 0 7579
Wat is er nu leuker dan in bad gaan en dan te genieten van het lekkere warme water en het zeepsop dat om je heen drijft. Even helemaal geen zorgen van..
13 aug. 5 voordelen van een bad
kim 0 852
Het is altijd leuk om te horen dat je favoriete bezigheid gezond is. Een lekker warm bad kan erg ontspannend zijn. Maar dat in bad gaan ook gezond is ..
06 aug. Bruisballen als perfect cadeau voor haar
kim 0 733
Aan de ene kant lijkt het misschien lastig, maar aan de andere kant is het uitkiezen van een speciaal cadeau voor een vrouw weer heel gemakkelijk. En ..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.