Ga je in bad om jezelf snel even goed schoon te boenen om daarna weer verder te gaan met je leven? Dan is het niet het moment om een bruisbal te gebruiken. Met een bruisbal wordt het nemen van een bad namelijk een beleving, iets waar je de tijd voor wilt nemen. Het heeft ook iets super feestelijks, als je ziet hoe een bruisbal jouw badwater vult met kleur geur én natuurlijk met bruisende bubbels. Genieten in optima forma!

Gebruik altijd warm water
Je kunt je bruisbal In het bad doen voordat je er zelf instapt of je kunt hem gebruiken op het moment dat je al lekker In het water zit. Wel is het belangrijk dat het water warm is, met koud water zul je minder effect hebben. Dit zal uiteraard wel het geval zijn als je al in je bad zit, want dan is het water normaal gesproken wel warm, tenzij je The Iceman Wim Hoff bent natuurlijk.

Alles lost op in het badwater
Onze bruisballen bevatten natuurlijke ingrediënten en veilige kleurstoffen. Sommige bruisballen, zoals de Unicorn, zijn spectaculair in hun kleurenpracht. De prachtige kleuren die de bruisbal kan produceren lossen op in het badwater. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er plakkerige restanten overblijven. Ook hoef je er niet voor te vrezen dat je bad gekleurd achterblijft. Wel zo fijn om te weten!

Weinig schuim, veel bruis
Lavendel, patchouli... de heerlijkste geuren zullen je omringen in een zee van bubbeltjes. Onze bruisballen zorgen voor een prettige hoeveelheid bruis en geur maar laten weinig schuim achter. Dat is hoe de meeste badliefhebbers het willen. Wil je toch schuim, dan kun je altijd je eigen favoriete badschuim toevoegen.

Een zacht huid na een bad met bruisbal
Onze bruisballen mogen dan wel speelse benamingen hebben zoals gin tonic of unicorn, uiteindelijk zijn ze natuurlijk wel heerlijk voor de huid. Je zult merken dat je huid na het baden heerlijk zacht aanvoelt. Dat is te danken aan de samenstelling en ingrediënten van de bruisbal. Er zijn zelfs bruisballen die speciaal gericht zijn op het verzorgen van de huid. Dit zijn de verzorgende bruisballen met collageen. Deze zorgen dat je huid na het baden fluweelzacht aanvoelt.

Speciaal moment voor jezelf
Als je eens wat extra tijd hebt en echt toe bent aan een verwenmomentje, neem dan een bad met een mooie bruisbal in een sfeervolle badkamer. Lekker veel tijd? Neem een XL bruisbal. Hoe maak je je badkamer sfeervol? Dat kan heel eenvoudig: zet wat kaarsjes neer kom maar schenk een glas bubbels in én zorg voor een mooi muziekje. Zo kun je ultiem genieten van jouw uitgebreide badsessie. Grote kans dat jij voorlopig je bad niet uit wilt komen.