Hoe maken wij bruisballen?

Jij wilt toch ook je ontspannende badsessie compleet maken door middel van bruisballen? Dat begrijpen wij volledig! Maar hoe worden bad bruisballen nou eigenlijk gemaakt bij bruisballen.nl? Daar gaat u achter komen in deze blog

Hoe begon bruisballen.nl met bruisballen?

Bruisballen.nl is in 2013 begonnen. Toen der tijd begon het vanuit mijn passie voor luxe badproducten en bruisballen. In het begin waren we echter alleen gestart met luxe flessen met badschuim. Uiteindelijk hebben wij dit doorontwikkeld en hebben wij onderzoek gedaan naar het maken van bruisballen. Na 1.5 jaar testen, uitproberen en onderzoeken hebben we de juiste combinatie gevonden waar we trots op zijn. Sinds 2020 zijn we ook gestart als groothandel en leveren we ook aan diverse winkels en hotels.

Hoe worden bruisballen gemaakt door bruisballen.nl?

Na 1.5 jaar onderzoek naar het handmatig maken van bruisballen hebben wij de juiste combinatie gevonden waar wij erg trots op zijn. Een eigen recept en samenstelling is dus een feit! Onze bruisballen worden met de hand en met de beste ingrediënten geproduceerd. Wij gebruiken epsom zouten en natuurlijke producten welke de huid niet uitdrogen en zorgen voor een unieke, kleurrijke, spabeleving in eigen badkamer. De bruisballen zijn vanwege de natuurlijke producten en epsom zouten volledig veilig voor gebruik. Na het baden zal je dan ook merken dat je huid lekker zacht aanvoelt. Dat is te danken aan de samenstelling en de ingrediënten van de bruisbal. Er zijn zelfs bruisballen die volledig gericht zijn op het verzorgen van de huid.

Koop nu direct uw bruisballen

Koop vandaag nog uw bruisballen via de website van bruisballen.nl. Hier vind je bruisballen in alle soorten en maten. Van XL bruisballen tot mini bruisballen. Van cocktail bruisballen tot bruishartjes. Je vindt het allemaal op de site van bruisballen.nl. Ontdek het nu!