In de webshop van bruisballen worden veel soorten bruisballen verkocht. Van mini bruisballen tot XL bruisballen. Er is voor iedereen een goede optie. Met deze bruisballen is lekker fris in bad nog nooit zo fijn geweest. Zo zorg je voor lekker veel schuim en een heerlijke geur. Nu wil jij natuurlijk graag de beste bruisbal hebben. Dat begrijpen wij volledig. Speciaal voor jullie hebben wij een top 10 gemaakt van onze eigen bruisballen.

1.          XL Bruisbal Genderreveal Boy

Maak jouw genderreveal compleet met de XL Bruisbal Genderreveal Boy! Deze bruisbal is van buiten wit met een topping van blauwe en roze muisjes. In het water duurt het even voordat de kleur vrijkomt en het water een blauwe kleur krijgt. Er komt ook een heerlijk babypoedergeur vanaf. Een betere genderreveal kan jij je niet wensen!

2.          XL Bruisbal Genderreveal Girl

Wil jij de genderreveal van je dromen creëren? Laat dat gebeuren met de XL Bruisbal Genderreveal Girl. Deze badbruisbal heeft een witte kleur met een topping van blauw en roze muisjes. In het water duurt het even voordat de mooie roze kleur en de geur babypoeder vrijkomen. Hiermee maak jij je genderreveal tot een succes!3.          Bruisbal – Lavendel

Jij houdt vast net zoals veel mensen van de geur van lavendel! Dan ben jij zeker niet de enige. Onze bruisbal van 120 gram met een heerlijke lavendel geur valt goed in de smaak. De bruisbal bestaat uit de kleur wit met een topping van gedroogde lavendel.

4.         Bruisbal - Rozen

De geur van rozen! Een herkenbaardere geur is er bijna niet. Onze bruisbal van 120 gram met een fantastische rozen geur is de favoriet van veel klanten. Deze bruisbal bestaat uit de kleur roze met een topping van gedroogde rozenblaadjes.


5.           Xl Pakket – Mini bruisballen (32stuks)

Kan jij geen genoeg krijgen van bruisballen? Dan is dit pakket van bad bruisballen net iets voor jou. In dit XL pakket zitten 32 mini bruisballen met verschillende kleuren en smaken.6.           Bruishartjes rozen

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Bruishartjes liefde rozen is een uitstekend idee.  Deze bruishartjes hebben een fantastische rozengeur en hebben een roze kleur.

7.           Bruisbal – Angel

Hou jij van de geur van Angel? Een heerlijke mix van vanille, karamel en chocolade! Dan is deze bruisbal net iets voor jou. Onze bruisbal van 120 gram met een Angel geur is een zeer goede optie als jij op zoek bent naar een originele geur bruisbal en bestaat uit de kleur blauw.

8.           Bruisballen cocktail gin & tonic

Kan jij niet genoeg krijgen van de geur van een heerlijke cocktail gin & tonic? Dan is dit bruisballen cocktail gin & tonic pakket net iets voor jou!  Dit pakket van drie bruisballen te grootte van 120 gram bevat de geuren gin & tonic, gin & tonic met limoen en gin & tonic met komkommer.

9.           XL Bruisbal – Jongens

Houdt jouw zoon nou van verrassingen? Dan is deze bruisbal iets voor hem! Onze bruisbal van 180 gram stoot een heerlijke geur uit van babypoeder en bestaat uit de kleuren groen en roze. In de bruisbal zit een verrassing verstopt. Deze komt vrij als de bruisbal oplost in het water.10.          RoyDonders Bruisballen met Collageen(4 stuks)

Ben jij nou groot fan van RoyDonders? Wij wel! In samenwerking met Roy Donders hebben wij gewerkt aan unieke bruisballen met Collageen. Dankzij Collageen wordt je huid extra verzorgd bij het gebruik van de RoyDonders bruisballen. In deze verpakking zitten de geuren van groene thee, jasmijn, lavendel en rozen.