Menu
Your Cart

Valentijn

Valentijnsdag is een dag waarop mensen hun liefde voor elkaar uiten. Of je nu single bent of in een relatie, het is een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan de mensen die je dierbaar zijn.  Bij bruisballen.nl heb je een groot overzicht van vele cadeautjes voor Valentijnsdag. Op deze pagina hebben we een selectie voor je gemaakt van de meest romantische cadeaus. 

Model: 3 paarse rozen zeepbloemen
Deze geweldige luxueuze 3 paarse rozen zeepbloemen maken een romantisch bad nog meer tot een succes. Deze paarse rozen zeepbloemen zijn verpakt in verpakkingen met 3 rozen zeepbloemen. Deze bloemen zijn fantastisch verpakt met een prachtige paarse strik eromheen. Hierdoor is het ook perfect als ..
4,95
Excl. BTW:4,09
Model: 3 rode rozen zeepbloemen
Wie houdt er nou niet van de geur van rozen? Deze mooie 3 rode rozen zeepbloemen zijn de sleutel tot succes voor een romantisch bad. Of dat het nou met uw date is of met uw vrouw? Ze zijn voor elke situatie geschikt. De rode rozen zeepbloemen zijn verpakt in verpakkingen van 3 stuks.Deze rozen zi..
4,95
Excl. BTW:4,09
Model: 3 roze rozen zeepbloemen
De kleur roze! Naast rood denk je bij liefde en romantiek vaak aan de kleur roze. Deze prachtige 3 roze rozen zeepbloemen brengt een romantisch bad tot een nieuw level. Een romantisch bad is de sleutel tot succes op een romantische avond. De roze rozen worden verpakt in verpakkingen van 3.Deze ro..
4,95
Excl. BTW:4,09
Model: Badzout Thee 2 zakjes Rozen & Lavendel
2 thee zakjes met badzout. Door ons zelf gemaakte badzout in de geuren Rozen en Lavendel. De thee zakjes kan je in bad meenemen of bijvoorbeeld aan de kraan in het bad vastmaken. De badzout geeft een heerlijke geur af in het badwater.Daarnaast is het badzout extra gevuld met gedroogde roze..
6,95
Excl. BTW:5,74
Model: Bruisbal - Lady million
Een bruisbal van 120 gram met een heerlijke Lady million geur. De bruisbal bestaat uit de kleur roze en geel. Gemaakt in Nederland..
3,95
Excl. BTW:3,26
Model: Bruisballen Pakket Rozen
Pakket van 3 bruisballen met de geur van Rozen. Gemaakt in Nederland..
10,00
Excl. BTW:8,26
Bruishartjes goud musk
1 + 1 gratis
Model: Bruishartjes goud musk
Een hart van goud! Ja je leest het goed. Bruishartjes goud musk heeft een heerlijke geur van goud musk. De geur die omschreven wordt als avontuurlijk en exotisch. Met deze bruishartjes geef je een romantisch bad met een luxueuze uitstraling een andere dementie aan een romantisch bad.Deze hartjes ..
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartjes jasmijn
1 + 1 gratis
Model: Bruishartjes jasmijn
Deze fantastische bruishartjes jasmijn maken uw bad tot een enorm romantisch succes. Deze bruishartjes ruiken naar jasmijn. De geur van jasmijn wordt omschreven als bloemig en fruitig. De bruishartjes zijn geschikt voor elke setting. Of dat je nou wilt relaxen of een romantisch avondje wilt met ..
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartjes lady million
1 + 1 gratis
Model: Bruishartjes lady million
Deze luxe bruishartjes lady million zijn een uitstekende optie voor een romantisch avondje in bad. Met de heerlijke geur van lady million wordt dit een enorm succes. Of dat jij nou gaat badderen met je date of met je verloofde. Het is voor elke mogelijke situatie zeer geschikt. Naast zelfgebruik ..
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartjes liefde rozen
1 + 1 gratis
Model: Bruishartjes liefde rozen
Deze bruishartjes liefde rozen zijn met liefde gemaakt om jou te voorzien van een romantische avond in bad. Met de heerlijke geur van rozen kan dat niet anders dan een succes worden. Of dat jij nou in bad gaat met je wederhelft of alleen? Deze bruishartjes heb jij nodig.De bruishartjes liefde roz..
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartjes rozen
1 + 1 gratis Veel verkocht
Model: Bruishartjes rozen
Het leven gaat niet altijd over rozen, maar met bruishartjes rozen komt dat wel heel erg dichtbij! Deze bruishartjes maken jouw romantisch bad een succes. Deze bruishartjes zijn roze en hebben een topping van gedroogde rozenblaadjes.Deze bruishartjes zijn ook uitstekend om als  origineel cad..
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartjes zilver musk
1 + 1 gratis
Model: Bruishartjes zilver musk
Zo schoon als zilver? Deze bruishartjes zilver musk zijn gemaakt om te zorgen voor een geweldige romantische avond in bad. Hou jij nou van de kleur zilver en van een avontuurlijke en exotische geur? Dan is dit echt iets voor jou!Ook als cadeau zijn de bruishartjes zilver musk uitermate geschikt...
3,99
Excl. BTW:3,30
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18
Onze website maakt gebruik van cookies voor een betere werking van de website.